Pregatim crema
Intr-o cratita mica amestecam zaharul cu cacao si apa intii la rece si pe urma punem pe un foc potrivit amestecam din cind in cind si lasam sa fiarba 10 minute.Luam de pe foc adaugam untul si o lingura de thina care ii da cremei un gust ca de nuci.Cine nu vrea poate renunta la thina si adauga o lingura de rom.Se lasa crema la racit .Pe o plansa se pune o foaie de vafla se pun 3 linguri de crema si se intinde bine pe toata suprafata dupa care se pune o alta foaie si tot asa se pot folosi cinci foi.Pe ultima foaie se pune crema si se unge si pe laturi dupa care se presoara putina nuca de cocus.Se lasa la racit cel putin 2 ore dupa care se taie in romburi sau patrate.Este foarte gustos si merge bine la o ceasca cu cafea.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii