Apa, sarea si otetul sa pun sa fiarba; de la primul clocot sa lasa sa fiarba 10 minute la foc mic.
Apa, sarea si otetul sa pun sa fiarba; de la primul clocot sa lasa sa fiarba 10 minute la foc mic, apoi se da de pe foc si e lasa sa se raceasca.
Se curata usturoiul si se asaza in borcane cu condimentele repartizate pentru fiecare borcan.
Solutia fiarta si racita se toarna si ea pana ce acopera cateii de usturoi, se pun si se strang capacele, apoi se fierb la bain marie, 10 minute de la primul clocot. Se scot de la fiert, se asaza in ladita si se acopera cu o patura groasa pana ce se racesc in voie, apoi le depozitam in locuri uscate si racoroase. Acest marinat se foloseste la salate, sandvisuri, sosuri, garnituri.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii