Urzicile se pun la fiert in doua randuri de apa.
Intr-o cratita, se pune la calit o ceapa. Apoi se adauga urzicile fierte si taiate marunt marunt. Trebuie sa arate ca o pasta. Se adauga cate putina apa din cand in cand. Se pune si o lingura de faina alba, si se lasa sa fiarba bine impreuna. Se condimenteaza cu sare, piper, oregano, o lingurita praf de usturoi. Si ce va mai place sa puneti ca si condiment.
Hreanul ras, cu putin otet...
Si bineinteles, mamaliguta!
este foarte buuuunnnn...
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii