Se aseaza pe o farfurioara colorata vesel cele 2 felii de paine una langa alta, peste care se aseaza feliile de salam Palciego.Se potrivesc bine sa iasa fata rotunda.Se aseaza in josul fetei din salam felia de salam de sunca de culoare mai deschisa care se despica putin la baza.Apoi se taie o rondea din maslina neagra si se face nasucul.Se aseza cele 2 felii de cascaval drept ochi si cu rondele de masline peste ele.Se face o palarie din castravete si un papion din ardei gras.Urechile se fac din carnati.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii