Nucile, se coc la 140 grade, până se rumenesc putin. Se pun în blender şi se adaugă apa şi sarea. Folosiţi atâta apă câtă este necesară pentru a le da consistenţa dorită. Dacă observaţi că aţi pus prea multă apă, mai adăugaţi nuci pentru a ajunge la consistenţa dorită.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii