Unt de nuci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Unt de nuci

Ingrediente

  • - 2 căni miez de nucă;
  • - apă;
  • - 1/4 linguriţă sare.

Mod de preparare

Nucile, se coc la 140 grade, până se rumenesc putin. Se pun în blender şi se adaugă apa şi sarea. Folosiţi atâta apă câtă este necesară pentru a le da consistenţa dorită. Dacă observaţi că aţi pus prea multă apă, mai adăugaţi nuci pentru a ajunge la consistenţa dorită.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise