1.Din sirop si apa minerala puteti obtine o bautura racoritoare fina si sanatoasa
2.Fructele alaturi de sirop poate fi folosit la preparate din carne de vita,vanat,pasare,rata,gasca
3.Siropul si fructele cu sau fara samburi pot fi un desert minunat alaturi de o inghetata buna,pot fi servite cu frisca, piscoturi, tarte,creme
Zaharul se fierbe cu putina apa,pana se ingroasa.Se pun coarnele in siropul fierbinte si se fierb 2-3 minute.Se acopera vasul si se lasa sa stea pana a doua ,cand se va scurge siropul,iar fructele se aseaza cu grija in borcane.
Se fierbe siropul pana se ingroasa si se toarna peste coarne.Se leaga sau se capseaza borcanele si se sterilizeaza 5-6 minute in baie de aburi ,dupa ce a inceput sa fiarba.
Eu pun si in cutiute de plastic si pastrez in congelator.Si dupa decongelare este la fel de bun...
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii