Tocam carnea, punem patrunjelul tocat, o saram, piparam dupa gust si o amestecam. Compozitia o formam ca pe niste mici.
Curatam cartofii, ii taiem rondele si ii prajim usor in ulei.
Taiem ardeii in bucati potrivite ca in imagine si rosiile in felii.
Dupa ce am efectuat toate aceste operatiuni, procedam la montarea preparatului, astfel asezam ca in imagine o felie de rosie, o felie de cartof, un "mititel", o bucatica de ardei si o luam de la capat.
Odata aranjata in tava, musacaua o asezonam cu sare si piper si turnam sucul de rosii, acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor. Dupa aproximativ 1 ora, luam folia si mai lasam putin musacaua la rumenit.
Mancarea e foarte apetisanta si gustoasa cu toate culorile vesele din ea.O servim calda cu salata de sezon.
Pofta buna!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii