Spalati si decojiti castravetele, taiati-l in cubulete mici
Scurgeti-l bine si amestecati-l cu iaurtul si usturoiul maruntit.
Puneti sare si piper, dupa gust, eventual si putin ulei de masline.
Pastrati la rece cel putin 30 de minute inainte de a servi.
Pentru a da mai multa savoare acestui antreu, puteti adauga si masline verzi (tot in cubulete mici)
Daca va place mai picant, puteti pune putin mustar iute.
Daca vreti sa-i dati un strop de culoare puteti adauga putin ardei gras rosu (tot in cubulete mici)
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii