Turtite cu branza de burduf

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Turtite cu branza de burduf

Ingrediente

  • 500g faina
  • 250g branza de burduf
  • 100g unt
  • 1 ou
  • iaurt(200-300g)
  • 25g drojdie
  • marar si cascaval(cam 50g)
  • sare, daca branza de burduf nu e prea sarata
  • Acest aluat trebuie sa fie un pic mai saratel.

Mod de preparare

Din aceste ingrediente se face un aluat care se lasa la crescut o ora. Dupa ce a crescut se fac turtite, se presara cu marar si cascaval ras si se dau la cuptor cam 30 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise