Se dizolva mierea, impreuna cu untul, la bain-marie. Se adauga jumatate din cantitatea de nuci pisate, ouale, anasonul si se amesteca pina se face o spuma. Se adauga faina, amestecata cu praful de copt, se framinta aluatul, din care jumatate se foloseste pentru a tapeta o forma captusita cu hirtie. Restul de nuci se piseaza, se prajesc, se amesteca cu gemul si cu romul, formind umplutura care se asterne pe blatul din forma. Restul de aluat se intinde peste umplutura si se da imediat la cuptor, unde se coace la foc potrivit. Se scoate din tava si dupa ce s-a racit, se aplica o glazura de rom. Se taie in felii inguste sau in triunghiuri.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii