Am amestecat bine bine toate ingredientele intr-un bol mare, pana s-a format o bila de aluat, pe care am dat-o la rece pt. cca. 2 ore. Apoi am intins foaia de aluat si am taiat forme, pe care le-am copt in cuptorul incins. Le-am decorat cu royal icing alb si colorat (sau, si mai simplu, in comert exista niste creioane colorate cu royal icing...ar fi mai simplu, si va mai scuteste de ceva munca in plus:).Cu cat timpul trece mai mult, turta dulce se inmoaie si devine mai buna (e perfecta dupa cca 2 sapt., dar si imediat dupa coacere e f gustoasa, doar ceva mai crocanta)
Atentie: turta dulce isi modifica putin forma la copt, datorita prafului de copt din compozitie...asa ca, daca doriti sa faceti forme mai precise, ar fi bine ca inainte sa definitivati coptul, sa mai ajustati putin turta dulce (cu formele, sau sabloane...ce aveti)
Si acum va prezint niste aranjamente din turta dulce pt. masa festiva, pe care le-am facut pt. prima data si sunt incantata de rezultat, mai ales ca in casa se raspandeste o aroma foarte placuta...si constituie un cadou excelent!(nu va luati dupa data inscrisa pe poze---aparatul nu era setat:))
Enjoy!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii