Mod de preparare
2 oua si 2 galbenusuri se freaca cu mierea si 150g zahar pana se fac spuma, se adauga bicarbonatul stins, faina, scortisoara.
Se face un aluat potrivit de tare , il intideti si se decupeaza forme.
Se dau la cuptor, la foc potrivit pana isi schimba culoarea si isi maresc volumul, cca. 10 minute
Se scot, se pun intr-un lighean care se acopera, apoi batem cele doua albusuri ramase cu 100g zahar, o lingura de zeama de lamaie.
Se ung turtele dulci cu glazura si se pun la uscat pe un gratar.
Dati frau liber imaginatiei, si decoratile .
Pofta buna !
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii