Mod de preparare
2 oua si 2 galbenusuri se freaca cu mierea si 150g zahar pana se fac spuma, se adauga bicarbonatul stins, faina, scortisoara.
Se face un aluat potrivit de tare , il intideti si se decupeaza forme.
Se dau la cuptor, la foc potrivit pana isi schimba culoarea si isi maresc volumul, cca. 10 minute
Se scot, se pun intr-un lighean care se acopera, apoi batem cele doua albusuri ramase cu 100g zahar, o lingura de zeama de lamaie.
Se ung turtele dulci cu glazura si se pun la uscat pe un gratar.
Dati frau liber imaginatiei, si decoratile .
Pofta buna !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii