Se bate spuma untul cu zaharul brun. Se adauga mierea si se mixeaza. Se adauga ouale si se omogenizeaza bine cu mixerul. Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt si condimentele si se toarna peste untul batut cu zaharul si mierea. Se framanta bine aluatul, se inveleste in folie de plastic si se lasa la frigider minim 4-5 ore. In acest interval de timp aluatul se mai framanta de 2-3 ori si se da din nou la frigider.
Se intinde aluatul pe o planseta tapetata cu faina, intr-un strat de 0,5 cm grosime si se decupeaza diferite forme.
Se aseaza formele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincins la 180oC. Se scoate tava din cuptor si se lasa sa se raceasca.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii