1. Se fierbe carnea in apa cu sare si 2 foi de dafin, timp de 10 minute.
Zarzavatul se curata, se spala si apoi se taie cubulete fine, la fel si rosiile care se oparesc si se curata de pielite apoi se taie cubulete.
Se caleste zarzavatul intr-un pic de ulei pana se inmoaie, se sareaza si pipereaza dupa gust, apoi se scoate din tigaie, se adauga patrunjelul si busuiocul taiat fin si se lasa sa se scurga bine uleiul, apoi adaugam o lingura de zeaza in care a fiert pestele (aceasta zeama v-a ajuta zarzavatul sa stea legat pe preparat).
Morcovul baby se fierbe in apa cu sare, timp de 10 minute, apoi se scurge de apa si se lasa la racit.
2. Se monteaza aperitivul in 3 forme circulare. Se pune in forme un strat de morcovi baby, se preseaza usor apoi carnea de salau fiarta si suvitata si deasupra se pune un strat de zarzavat calit. Se dau formele la rece pentru o ora apoi se scoate preparatul cu grija si se serveste ca aperitiv rece. Este delicios!!
Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii