Se bat ouale bine cu sarea, apoi se pune zaharul si se amesteca bine pana se topeste. Se adauga uleiul si se amesteca pana se incorporeaza tot. Jumatate de faina se amesteca cu praful de copt si se pune peste compozitia de ou, apoi se adauga laptele si aromele si la final restul de faina ramasa.
Se opresc 5 linguri din compozitie si se amesteca cu cacao pentru efect marmorat. Jumatate din compozitie se pune in tava si se da la cuptor 20 minute. Budinca se prepara dupa instructiuni. Dupa cele 20 de minute, scoatem tava din cuptor, punem budinca peste blat si adaugam si restul de compozitie, iar deasupra punem amestecul cu cacao amestecand usor cu furculita.
Se da la cuptor inca 20 de minute. Se raceste si apoi se portioneaza. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii