Ciocolata se taie bucatele cat mai mici si se pune intr-un bol de sticla mai incapator. Se pune frisca impreuna cu untul taiat bucati intr-o oala de tefal pe foc foarte mic. Se amesteca bine in ea pana se topeste bine untul si ajunge la punctul de fierbere dar fara sa fierba apoi se varsa calda peste ciocolata si se lasa 1 minut pana incepe sa se topeasca ciocolata. Amesteci apoi sa omogenizezi iar daca nu s-a topit de tot se mai poate baga la cuptorul cu microunde pentru cateva secunde 20-30. Se pune cognacul si se amesteca bine crema. Se acopera cu folie alimentara si se lasa pana a doua zi cand se fac bilute in maini si se dau prin cacaoa, cocos sau nuca. Se tin la frigider pana la servire. Din cantitati duble mi-au iesit aproximativ 30 de bucati.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii