Ciocolata se topeste la bain-marie, aproape la rece. Peste ciocolata topita se adauga frisca (cele 2 ingrediente trebuie sa aiba cam aceiasi temperatura, pt a nu se taia), se adauga lichiorul si se amesteca cu un mixer.
Se pun in frigider timp de 5 minute, va rezulta o crema mai tare pe care o vom pune intr-un pos sau intr-o punga de plastic. Se pot pudra cu cacao, nuca de cocos sau nuci macinate fin.
Se pot face bilute sau rozete, se vor introduce in congelator cam 1 ora, dupa care se pot servi simple sau ca decoratii pt torturi si prajituri.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii