Toarna smintina intr-o tigaie mica si pune-o la fiert. Asaza ciocolata alba si cea neagra , in boluri diferite , apoi imparte untul in doua portii, cite una pentru fiecare vas. Toarna jumatatile din crema peste vfiecare bol cu ciocolata si las-o timp de 1 min. Apoi, agita pina se topeste si se omogenizeaza. Imparte biscuitii, fructele si coaja de portocale in doua doze egale pentru fiecare bol si mixeaza. Lasa continutul la racit, cel putin 4 ore, pina es intareste. Foloseste o lingurita , la compozitia din bol si formeaza rotocoale micute intre palmele tale. Presara zaharul pe un plator si ruleaza trufele din ciocolata alba prin ele. Fa acelasi lucru pentru cacao si trufele din ciocolata neagra , apoi lase-le la racit.Ca sa economisti tipm, poti sa le prepari cu o zi inainte de servire.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii