Burta prefiartă şi tăiată subţire se spală şi se strecoară.
Într-o cratiţă se călesc în ulei verdeţurile tăiate, căţelul de usturoi, foaia de dafin. Se adaugă burta iar apoi vinul şi se lasă să fierbă până se evaporă complet. Se adaugă roşiile decojite, sare, piper şi ardeiul iute. Se lasă la fiert adăugându-se supă fierbinte din când în când. La sfârşit se adaugă busuiocul, se mai dă un clocot şi se serveşte cu mult parmezan.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii