Se fierb pastele cu sare, in timp ce fierb pastele se taie pieptul cubulete, ardeiul, ceapa, rosia. Intr-o tigaie mai mare se pune ulei ,pieptul se caleste un pic, dupa aceea punem si restul de legume si le inabusim mai mult.
Intre timp scurgem pastele, le trecem intr-un jet de apa rece, dupa ce s-au inabusit legumele cu pieptul punem rosile, le mai lasam si pe ele 10 minute si dupa aceea punem smantana si sucul de rosii. Pofta buna.
Daca o incercati nu regretati. Cine doreste si vrea se poate manca si cu branza rasa deasupra...
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii