Trandafirasi BELLA.-Se intinde pe masa de lucru o foaia de aluat,se masoara pe lungime in patru bucati egale si se taie.
-Se intinde pe masa de lucru o foaia de aluat,se masoara pe lungime in patru bucati egale si se taie.Se unge fiecare bucata de aluat cu gem,se stropeste cu scortisoara si se pun pe margini jumatati de felii de mar,se impatureste de la un capat spre celalalt capat cuprinzand merele in aluat,se formeaza un trandafiras si se aseaza in tava de briose.Se stropesc cu putin zahar vanilat si se dau la cuptorul incalzit deja.Cand merele se rumenesc pe margini inseamana ca sau copt.Scoatem tava din cuptor si presuram zahar vanilat peste trandafirasi.Sa aveti pofta dragilor!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii