Se taie cartofii in felii cat mai subtiri, se tapeteaza cu hartie de copt o tava de tort care se desface la sfarsit,se pune ulei , se aseaza in cercuri feliile de cartofi, se condimenteaza,iar la sfarsit acoperim totul din nou cu hartie de copt si asezam deasupra o farfurie sau un capac, tasand bine cartofiorii.
Dam la cuptor cam 1 ora (mai verificam din cand in cand).Nu mi-a venit sa cred cat de buni au iesit, imaginati-va o combinatie intre cartofi copti, fierti si prajiti, exact acesta a fost gustul.Cine doreste, poate sa adauge si cimbru sau alte condimente.Spuneam despre spaghetele cu sos de rosii ca ar fi reteta cea mai ieftina...ei bine, aceasta este cea mai ieftina, e vorba doar de un kg de cartofi, si atat!
Pofta buna!
Am uitat sa va spun:cu 10-15 minute inainte sa inchideti focul, scoateti farfuria/capacul si hartia de copt si lasati tortuletul sa se rumeneasca , exact asta ii combinatia aceea de gusturi!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii