Tortul printesei

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pachete biscuiti de cacao;
  • 3 creme(depinde cate straturi are tortul)
  • esenta(de portocale sau migdale)
  • un creme ole(de capsuni)
  • o portocala mica
  • 4capsunele(mai maricele)
  • creme ole si cremele au instructiuni pe pachet
  • adik lapte zahar ...etc.
  • cremele 2 la fel si una altfel

Mod de preparare

Se pun la incalzit intr-un ibric 2 lingurite de esenta si cu o jum.de ibric de apa (pt gust)dupa aceea se lasa la racit. Pe o tava se aseaza biscuitii bagati in esenta.(nu se lasa,pt ca se vor inmuia)

Se pregatesc cremele si se ung. Dupa ce am facut cele trei straturi se unge pe deasupra cu crema roz. La sfarsit se orneaza cu capsuni taiate si portocala.

POFTA BUNA!!

NOTA: se poate servi cu un pahar de sampanie, iar la copii cu sampanie de copii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise