Pentru o zi specialã, cu multã dragoste :)
1)Bate bine ouãle cu zahãrul. Adaugã fãina, praful de copt si cacao. Amestecã bine cu telul.
2) Unge o formã de tort rotundã sau în formã de inimioarã cu unt si tapeteazã cu fãinã, toarnã blatul si dã la copt pt. 40 min. la 180ºC.
3)Pt. cremã:
Descongeleazã fructele, toarnã laptele si laptele condensat peste ele.
Cu ajutorul blenderului, redu totul la piure.
Pune foile de gelatinã la înmuiat 2 min. în apã rece ; stoarce-le bine si pune-le la topit pe baie de aburi, amestecãnd încontinu. Toarnã peste fructe.
Bate smântâna friscã tare si toarnã peste preparatul anterior.
4) Taie tortul pe jumãtate si umple cu jumãtate din cantitatea de cremã ; recompune si acoperã cu restul.
Dã tortul la rece.
Pt. decor:
Se poate orna cu friscã în care sa pus putin sirop de fructe rosii (pt. culoare) perle de zahãr si scrie mesaje de dragoste cu top de ciocolatã.
Vã dorim un St. Valentine"s super "in love" :))
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii