Reteta simpla si delicioasa de tortilla spaniola. Afla cum sa prepari rapid aceasta mancare traditionala spaniola cu ingrediente simple si pasi usor de urmat.
Curata cartofii si taie-i in felii subtiri (aproximativ 3-4 mm grosime).
Curata ceapa si taie-o julien (felii subtiri).
Intr-o tigaie mare, incalzeste uleiul de masline la foc mediu.
Adauga cartofii si ceapa in tigaie. Gateste-le la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand cartofii sunt fragezi, dar nu crocanti. Acest proces poate dura aproximativ 15-20 de minute.
Scoate cartofii si ceapa din tigaie folosind o spatula cu gauri si lasa-i sa se scurga pe hartie de bucatarie. Pastreaza uleiul ramas in tigaie.
Intr-un bol mare, bate ouale si adauga sare si piper dupa gust.
Adauga cartofii si ceapa in ouale batute si amesteca bine pentru a te asigura ca toate ingredientele sunt bine combinate.
Incalzeste din nou tigaia cu uleiul ramas (daca este prea mult ulei, scurge-l, lasand doar o pelicula subtire).
Toarna amestecul de oua, cartofi si ceapa in tigaie si gateste la foc mediu spre mic. Lasa tortilla sa se gateasca incet, fara sa amesteci, pana cand partea inferioara este bine rumenita si partea superioara incepe sa se inchege.
Folosind un capac sau o farfurie plata, rastoarna tortilla si pune-o inapoi in tigaie pentru a gati si cealalta parte. Acest proces necesita putina indemanare, dar cu rabdare vei reusi. Gateste inca 4-5 minute sau pana cand tortilla este complet gatita.
Scoate tortilla din tigaie si las-o sa se raceasca putin inainte de a o taia.
Se poate servi calda sau la temperatura camerei, taiata in felii sau cuburi alaturi de paine calda, salata de rosii cu ceapa si busuioc sau castraveti murati. Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii