-cartofii se prajesc in ulei, pe rand si se scot pe un
servetel pt a se absoarbe uleiul
-se caleste si ceapa pana devine aurie si se scoate pe
un servetel
-am amestecat ouale batute, cu cartofii si ceapa, am
condimentat si am pus omleta (tortilla) in tigaie pe
foc mic
-se lasa la copt ca la omleta si se intoarce si pe
partea cealalta. Eu pun o alta tigaie capac si o
rastorn, mi se pare mai usor, asa ramane omleta
intreaga.
Am servit-o cu morcov ras deasupra.
Pofta buna!!!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii