Mai simplu de atat nu se poate. Mai intai de toate, curatam cartofii, ii taiem pe jumatate si apoi in felii de 4-5 mm. Ii punem la prajit in ulei de masline, cat sa nu devina prea crocanti. Dupa ce sunt gata, ii scoatem pe o farfurie pe care am pus prosop de hartie. Doar asa scapam de excesul de ulei. :)
Curatam ceapa, o taiem in doua si apoi o taiem julienne. O calim in ulei de masline si o scoatem pe farfurie.
Batem ouale bine, cu sare si piper si adaugam cartofii prajiti si ceapa calita, dupa ce acestea s-au racit.
Punem totul in tigaie si gatim la foc mediu pana cand omleta se leaga putin si devine usor aurie. Apoi, o intoarcem pe partea cealalta cu ajutorul unei farfurii si o mai lasam 3-4 minute la foc mai mare. Timpul de gatire il puteti adapta dupa cum stiti voi ca va place sa fie omleta. Asta e tot!
http://saltnsasha.wordpress.com/
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii