Se spala, se curata si se taie mic ardeiul gras. Se curata ceapa, se toaca si se caleste. Se adauga ardeiul gras si se calesc impreuna.
Se decojesc cartofii, se taie felii. Se spala, se curata si se taie cuburi rosiile. Ambele se adauga la ardeiul gras, impreuna cu mazarea si se
condimenteaza cu patrunjel, cimbru si sare. Se prajesc putin si se asaza intr-o forma de sufleu unsa. Cuptorul se incinge la 180 de grade. Ouale se bat cu lapte, curry, boia, sare, piper si nucsoara. Amestecul de cartofi si legume se acopera cu ou si se coace cca. 35 min. Se scoate si se taie bucati.
Se orneaza cu verdeata proaspata si masline
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii