Pregatirea tortiilor
Cernem faina in vasul mixerului adaugam sarea,uleiul, si apa si framantam aproape 5 minute sau pana aluatul este lucios. Il lasam la odihna acoperit 20 de minute, impartim in 15 portii, si formam mingiuta pe care le lasam acoperite 10 minute cu un prosop putin umed.
Incalzim o tigaie plata fara ulei, din fiecare mingiuta intindem o foaie subtire de tot, o punem in tigaie si prajim pe ambele parti un minut pina cind se schimba culoarea tortilei
Cat asteptam ca aluatul sa se odihneasca pregatim salata.
Rosiile taiate le amestecam cu ceapa cu ardeiul iute, turnam ulei de masline, suc de lamaie si putine frunze de coriandu taiate marunt de tot, dam la gust cu sare si piper si lasam la rece pana tortiile sint gata.
Fiecare tortie se taie in doua, o parte se unge cu branza de capra, cealalta cu branza galbena se lipesc amandoua si se pun in tigaia bine incalzita fara ulei 2minute pe fiecare parte.
Iese delicios si cu salsa picanta este minunat.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii