Nu am mai scris cantitatea pentru ultimul ingredient deoarece la mine au fost mult mai multe decat erau necesare (le pregatisem pentru altceva).Am fiert pastele in apa cu sare pentru fix 12 minute cum scria pe ambalaj.Marturisesc faptul ca este prima data cand respect timpul scris pe ambalaj pentru ca mie imi plac mai fierte.Le tin aproape mereu cu 1-2 minute mai mult.Cand pastele s-au fiert le-am scurs dar am mai pastrat putina apa.Peste paste am adaugat fructele de mare, sosul de rosii si busuioc si am mai tinut pentru inca 3 minute.Ar fi fost excelent busuioc proaspat dar nu am gasit pe nicaieri.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii