Se pun toate ingridentele in oala mixerului si se prelucreza 5minute pina ce aluatul s-a format.Se scoate de la mixer si se acopera oala cu un prosop umed si se lasa la odihna 10 minute.
Se imparte aluatul in 15 bucati.
Din fiecare biluta se intinde o foaie subtire.
Se unge o tigaie cu putin ulei si se lasa sa se incalzeasca bine dupa care se pune foaia si se lasa sa se prajeasca 1minut sau pina se vede ca se rumeneste se intoarce pe partea cealalta la fel pentru un minut.Sint foarte bune cu orice umplutura de carne sau branza.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii