Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj.
Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare.
Se curata ceapa, se toaca si se prajeste, cand este rumena, se adauga suc cu patlagele, bulion de gogosari si se lasa sa fiarba pret de cateva minute, apoi se opreste focul.
Intr-un vas, se pune tortelloni, sosul obtinut, jumatate din cascavalul ras, sare, putina salvie, usturoiul taiat in felii fine; se amesteca usor si se toarna compozitia intr-o tava care a fost unsa cu unt sau margarina, se presara restul de cascaval ras, putina salvie si se da tava la cuptor la foc mare. Cand excesul de lichid se evapora, este semn ca mancarea noastra este gata si trebuie scoasa din cuptor. Se lasa sa se racoreasca pret de cateva minute si se poate servi.
Sa aveti pofta, dragilor!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii