Punem sare si piper peste Cod si lasam 10 min. Trecem prin faina si prajim in 5 linguri ulei pana se aureste si le punem pe o farfurie cu servetel ca sa iasa surplusul de grasime. Punem apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca punem pastele pentru un minut si jumatate dupa care le rasturnam intr-o strecuratoare. Intre timp intr-o cratita cu restul de ulei punem ciupercile taiate felii si lasam pana se inmoaie dupa care adaugam smantana, coarja de lamaie, sare si piper dupa gust. Lasam sa fiarba 2-3 min. sosul de ciuperci, punem pastele amestecam si tragem cratita de pe foc. Se mai lasa 2 min.ca sa se patrunda aromele. Se serveste cu cod, branza rasa pe deasupra si cu o salata verde. (Eu am facut din cateva frunze de salata cu bucatele de ananas cateva felii de ciuperci, ulei de masline, putin suc de lamaie si putina sare). Va urez, Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii