Se pun tortellini la fiert si se lasa pana sunt aproape fierti.
Se taie kaizerul cubulete si se da cascavalul prin razatoare. Se bat ouale si se adauga peste smantana si cascavalul ras. Intr-o tigaie se pun la prajit in putin ulei kaizerul si ciupercile peste care se adauga oregano.
Se tapeteaza o oala cu unt, se adauga tortellini si deasupra kaizerul, ciupercile si niste cascaval ras. Se pune si sosul cu smantana si sare dupa gust.
Se baga la cuptor si se lasa pana se rumeneste si se prind ouale.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii