se prepara o compozitia de blat obisnuita si se coace intr-o tava dreptunghiulara .Dupa ce s-a racit se taie in doua foi se insiropeaza prima foaie (pe care am asezat-o in tava in care am copt blatul)cu siropul fiert si racit, se adauga crema astfel obtinuta:ouale si zaharul se pun la fiert intr-un vas ,dupa ce au dat in cateva clocote se lasa sa se racoreasca si se adauga gelatina pe care in prealabil am pus-o la inmuiat in apa rece(100ml ) si se amesteca energic.Compozitia se amesteca cu frisca batuta si bucatile de piersici si se toarna peste foaia insiropata.
Asezam si a doua foaie o insiropam si tinem la rece cateva ore pana ce se incheaga bine.
Rasturnam cu atentie tortul obtinut si ornam cu fructe (pe care le imbracam in gelatina preparata dupa instructiunile de pe plic) si frisca.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii