Pentru checuri:separati albusurile de galbenusuri;galbenusurile le frecam ca la maioneza cu cele 10 linguri de ulei,iar albusurile le batem spuma cu praful de sare.Din zahar si apa facem un sirop,pe care il turnam in albusurile batute,continuam sa le batem apoi adaugam galbenusurile si faina.Le amestecam bine si turnam compozitia in 3 forme de chec.Le dam la cuptor timp de 30 de minute.
Pentru creme si frisca urmam instructiunile de pe plicuri.
Asamblarea:pentru locomotiva vom folosi un chec intreg,il taiem in doua,iar partea de sus o taiem in doua si inca o data in doua.Se pune crema apoi incepem si adaugam rind pe rind jumatatile(cu crema intre ele).Pentru vagoane vom imparti in jumatate celelalte doua checuri si obtinem 4 vagoane.Le taiem in doua pe fiecare punem crema intre ele ,le imbracam si le ornam apoi le dam la frigider pentru 2-3 ore si inainte de servire asamblam trenuletul.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii