Tort tiramisu cu crema de vanilie

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa
Tort tiramisu cu crema de vanilie

Ingrediente

  • Un pandispan de cacao
  • ( reteta mea)
  • 2 plicuri cu preparat de crema de vanilie
  • 250 ml lapte pt crema
  • o cafea cu lapte pt insiropat

Mod de preparare

Blatul il pregatim conform retetei expuse,

Pregatim crema cu laptele rece mixand la viteza maxima,

Insiropam blatul cu cafea rece amestecata cu lapte(eu am folosit o ceasca mare de cafea si una de lapte),acoperim cu un strat de crema,adaugam cea de-a doua parte a blatului,insiropam,adaugam crema;

Pe marginea tortului asezam jumatati de savoiardi lipiti cu un varf de cutit de crema;

Decoram cu cacao,introducem in frigider si servim dupa 2-3 ore;

Crema poate fii inlocuita si de cea de mascarpone;

Nu este Tiramisu rețeta originală, dar este simplu si gustos!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise