Tiramisu rețeta originală
Blatul il pregatim conform retetei expuse,
Pregatim crema cu laptele rece mixand la viteza maxima,
Insiropam blatul cu cafea rece amestecata cu lapte(eu am folosit o ceasca mare de cafea si una de lapte),acoperim cu un strat de crema,adaugam cea de-a doua parte a blatului,insiropam,adaugam crema;
Pe marginea tortului asezam jumatati de savoiardi lipiti cu un varf de cutit de crema;
Decoram cu cacao,introducem in frigider si servim dupa 2-3 ore;
Crema poate fii inlocuita si de cea de mascarpone;
Nu este Tiramisu rețeta originală, dar este simplu si gustos!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii