Tort spaghetti

Timp pregatire
90 minute
Tort spaghetti

Ingrediente

  • - 400g spaghetti
  • - 600 ml smantana
  • - 4 oua ecologice
  • - 150g rosii uscate
  • - 80g branza Gouda rasa
  • - 80g branza Brie taiata cubulete
  • - 2 maini parmezan ras
  • - 2 maini baby spanac
  • - 5-6 frunzulite salvie
  • - putin ulei de masine
  • - un cubulet unt
  • - sare de mare
  • - piper

Mod de preparare

Pastele le-am fiert in multa apa cu sare. Atentie, introduceti pastele in apa doar cand aceasta este clocotita si lasati sa fiarba mai putin cu 2 minute decat timpul indicat pe ambalaj. Lasati-le apoi la scurs.

Intr-un bol mare amestecati smantana, oualele batute, sarea de mare si piperul dupa gust.

Adaugati apoi branzeturile, pastrand 4 cubulete de branza Brie pentru mai tarziu. Adaugati si baby spanacul, rosiile uscate taiate marunt si amestecati. La final puneti si pastele si amestecati bine de tot.

Ungeti cu unt o tava cu diametrul de 23 cm si asezati in aceasta amestecul de paste. Introduceti la cuptorul preincalzit (180 grade) pentru 30 minute pana capata o crusta aramie.

In acest timp puneti intr-un mojar cateva frunzulite de salvie si putin ulei de masline. Pisati cu grija frunzulitele fara a le rupe.

Dupa 30 de minute scoateti tava din cuptor, iar cu dosul unei linguri formati 4-5 spatii mici in care introduceti frunzulitele de salvie si cate un cubulet din branza Brie ramasa si reintroduceti la cuptor pentru alte 10 minute.

Branzeturile rafinate se potrivesc de minune cu pastele crocante la exterior si pufoase in interior, la fel si cu rosiile uscate. Incercati cu incredere si veti gusta o felie din gastronomia italiana chiar la voi acasa. Nu uitati, pastele Hutton sunt cele mai bune!

Buon appetito!

Reteta pregatita de Teodora @www.cocktailofsenses.wordpress.com cu paste oferite de Hutton.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise