Tort Sarlota

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Tort Sarlota

Ingrediente

  • 3 plicuri gelatina (x 10 gr.)
  • 100 ml apa
  • 2 linguri zahar tos
  • 1 ou
  • Fructe din compot
  • Pentru frisca:
  • 500 ml frisca lichida
  • 1 cana zahar tos
  • 200 g smantana grasa

Mod de preparare

Se pune gelatina la hidratat in 100 ml apa apoi se amesteca cu cele 2 linguri de zahar, oul batut bine si se pune la foc mic amestecand continuu pana se dizolva zaharul (sa nu clocoteasca).

Se lasa la racit.

Se bate frisca impreuna cu zaharul si se amesteca cu smantana, se adauga fructele taiate marunt, daca gelatina s-a racit se amesteca cu frisca si se toarna intr-o forma detasabila de tort. Se da la frigider pana se intareste (peste noapte). Se decoreaza dupa preferinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise