7 gălbenuşuri se freacă cu 1 pachet de margarină şi 200 g zahăr, o mînă de nucă tăiată, se adaugă şi 200 g biscuiţi măcinaţi, se face un fel de aluat şi se aşează pe o tavă rotundă.
Albuşurile se bat spumă pînă se înteresc, se adaugă 12 linguri zahăr.
Într-o crăticioară se pun 7 linguri zahăr care se caramelizează şi se adaugă în albuşuri se bate până se topeşte zahărul.
Spuma rezultată se pune peste compoziţia cu biscuiţi si se dă la rece. Puteţi răzui ciocolată.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii