Ciocolata se pune la topit, albusele se bat spuma tare; zaharul, untul, galbenusurile, zaharul vanilat si lichiorul se freaca foarte bine. Se incorporeaza in compozitia de galbenusuri faina, alunele (sau nucile macinate), praful de copt si albusurile spuma. Se pune in forma de tort tapetata cu hartie si se coace 50 min. Apoi se scoate pe un gratar si se lasa sa se raceasca. Se taie pe 2 nivele iar la mijloc se unge cu gemul de caise. Smanatana se topeste impreuna cu ciocolata si se toarna calduta pe tort. Se lasa sa se usuce si inainte de servire se pudreaza cu cacao si se decoreaza cu ciocolata alba.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii