SE BAT ALBUSURILE SPUMA CU ZAHARUL PINA DEVINE CA O FRISCA,SE ADAUGA GALBENUSURILE FRECATE CU ULEIUL,SE ADAUGA PRAFUL DE COPT, RAZATURA DE LAMAIE,FAINA.
COMPOZITIA SE TOARNA INTR-O TAVA ROTUNDEA DE TORT TAPETATA SI SE DA LA CUPTORUL INCINS LA 200GRADE, CIRCA 30 MIN.
CREMELE SE PREGATESC CU LAPTELE RECE LA FEL CA IN ISTRUCTIUNILE DE PE PLIC,SE FACE SI FRISCA. SE SCOATE BLATUL ,SE TAIE IN DOUA,SE INSIROPEAZA,SE PUN CREMELE SI LA ALEGERE SE PET PUNE SI FRUCTE ZEMOASE.SE ORNEAZA CU FRISCA SI CU CIOCOLATA RASA SAU FRUCTE.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii