Se prepara crema, conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se face un sirop din 400 ml de apa, care se fierbe impreuna cu zaharul tos. Se lasa la racit si se adauga esenta de rom.
Feliile de cozonac se aranjeaza pe platou, in forma dorita. Se insiropeaza si se pune un strat de crema. Se fac trei etaje de acest fel si se orneaza cu frisca. Este preferabil sa se consume dupa cateva ore de stat la rece sau chiar a doua zi.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii