Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu untul topit la bain marie, esenta de vanilie si coaja de lamaie.
Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu untul topit la bain marie, esenta de vanilie si coaja de lamaie.
Amestecul obtinut se pune intr-o tava de copt tapetata cu hartie de copt , se preseaza bine si apoi se lasa la racit.
Se amesteca iaurtul cu esenta de vanilie, lichiorul de fructe de padure,zaharul si gelatin preparata conform instructiunilor de pe ambalaj. Oprim o ligurita din gelatina preparata si o amestecam cu pelteaua de zmeura.
Turnam amestecul de iaurt peste stratul de biscuit si dam la rece 2 ore.
Dupa ce s-a asezat asezam deasupra fructele de padure si turnam jeleul de zmeura apoi mai dam 30 de minute la frigider.
Se scoate tortul din forma de copt, se monteaza pe platoul de servire si se indeparteaza hartia de copt.
Pofta buna !
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii