Se separa ouale in doua boluri.
Se separa ouale in doua boluri.
Se bat albusurile cu jumatate din zahar si galbenusurile cu uleiul de cocos.
Se bate smantana cu zahar pana ajunge la consistenta de frisca dar nu prea mult pntru ca s-ar putea taia.
Amestecam frisca cu galbenusurile, esenta de lamaie si incorporam usor albusurile batute bezea.
Oprim cativa biscuiti si cateva capsune pentru decor apoi rupem biscuitii in bucati mici, taiem capsunile si incorporam in compozitie.
Tunam compozitia intr-o tava de copt detasbila tapetata cu hartie de copt, ornam deasupra cu jumatati de biscuiti si capsuni si apoi dam la congelator circa 3 ore.
Pofta buna !
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii