Se separa ouale in doua boluri.
Se separa ouale in doua boluri.
Se bat albusurile cu jumatate din zahar si galbenusurile cu uleiul de cocos.
Se bate smantana cu zahar pana ajunge la consistenta de frisca dar nu prea mult pntru ca s-ar putea taia.
Amestecam frisca cu galbenusurile, esenta de lamaie si incorporam usor albusurile batute bezea.
Oprim cativa biscuiti si cateva capsune pentru decor apoi rupem biscuitii in bucati mici, taiem capsunile si incorporam in compozitie.
Tunam compozitia intr-o tava de copt detasbila tapetata cu hartie de copt, ornam deasupra cu jumatati de biscuiti si capsuni si apoi dam la congelator circa 3 ore.
Pofta buna !
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii