Se separa ouale, se bate albusul spuma, se adauga zaharul, vanilia si la urma galbenusurile si faina, fara a se mai bate prea mult ca sa nu se lase spuma. Se da repede ca cuptorul bine incalzit, intr-o forma rotunda sau o cratita acoperita cu hartie de copt.
Se lasa 30-45 de min. in functie de cuptor si se scoate lasandu-se la racit. Apoi se bate frisca, se coloreaza si se incepe ornarea tortului. Se taie in 3-4 felii, se adauga frisca si apoi se aseaza papusa deasupra. Ar trebui aleasa o papusa careia i se pot scoate picioarele dar sta bine si daca are picioare, doar ca tortul va trebui gaurit in mijloc. Papusa va putea fi imbracata frumos, sau acoperita la randul ei cu frisca, dar exista riscul ca frisca sa se scurga. Blatul rotund va fi fusta printesei. Colorati frisca cat puteti de frumos si ornati \"fusta\" cu tot felul de bezele, bomboane, copiii vor fi incantati.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii