Se amesteca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana devine o pasta omogena, apoi se pune zeama de fructe, zeama de la lamaie si se pune pe foc mic pana da in clocot, se lasa 1 minut apoi se da deoparte. Gelatina se adauga cand compozitia este calduta, nu rece, pt a se omogeniza. Cand compozitia este complet rece se adauga frisca. Se tapeteaza un vas yena cu fructe: rondele portocala, ananas, kiwi, fructe de padure...etc. Compozitia rezultata se toarna in vas si se da la frigider.Optional se pot pune fructe taiate marunt si in compozitie. Cand se serveste, se introduce fundul vasului intr-o oala cu apa fierbinte aproximativ 30 sec, dupa care se rastoarna pe un platou(se pune platoul peste vas si se intoarce brusc). Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii