Blat :
Ouale se separa, albusurile se bat spuma, galbenusurile se amesteca cu zaharul vanilat, uleiul, se adauga la spuma si se amesteca incet, se adauga lingura cu lingura faina si praful de copt, se da la cuptor la 180 de grade pina trece testul cu scobitoarea.
Cind s-a facut se da la racit si dupa aia se taie in doua, inainte de a se pune crema in mijloc se siropeaza blaturile.
Crema :
Frisca se bate sa fie tare, se adauga brinza mascarpone si zaharul vanilat si se amesteca cu mixerul putin.
Capsuniile se taie marunt si se adauga la crema obtinuta.
Decor: eu am decorat cu bomboane marshmallow, martipan, l-am format sa para a fi o palarie de ziua bunicii.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii