Blat:
Se fac doua blaturi de tort unul va fi maro iar celalalt galben, se coc in forma rotunda. Cand s-au racit se taie trei cercuri iar apoi blatul se taie in doua. Se aranjeaza feliile una maro apoi se pune din blatul galben un cerc si din nou maro.
Pentru crema se bat ouale cu zaharul pe baie de aburi apoi se adauga cacaua inmuiata in putin lapte,cand a capatata o consistenta mai groasa se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se freaca untul spuma si se adauga crema rece. Se umplu foile cu crema si se orneaza dupa imaginatie.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii