Blat :
Ouale se separa, albusurile se bat spuma, galbenusurile se amesteca cu esenta de vanilie si se adauga la spuma de albusuri si se amesteca bine, incet cite putin se adauga si faina cu praful de copt, se unge tava cu margarina si se tapeteaza cu faina se adauga compozitia la cuptor la 180 de grade circa 35 de minute faceti testul cu scobitoarea
Cind s-a scos din cuptor si s-a racit se va taia in doua si se va insiropa
Crema
Pudinga o facem ca si cum scrie pe ambalaj, batem frisca lichida si o adaugam la pudinga racita si le mixam putin, se adauga si iaurturile si se amesteca cu o lingura de lemn sau spatula
Decor
Eu am batut frisca si am adaugat citeva picaturi de colorant portocaliu si a iesit o culoare galbuie, am decoarat dupa gustul meu si al piticutei mele deoarece era ziua ei de nastere si a vrut un tort cu Minny sa duca la gradinita. Toti copiii erau uimiti si le placea! Sper ca si voua sa va placa!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii